Flere oplevelser på

Oplev Brøndby App til mobilen
Oplevbrondby.dk - Find oplevelser på Oplev Brøndby!

Arrangement

  Event

  Historier i Højhuset Foredrag med Isam B

   
  Onsdag 8. maj 2019 kl. 18.30
   
  Kulturhuset Brønden Brøndby Strand Centrum 60, Brøndby Strand
   
  Entré: Billetter 150 kr

  Mød Outlandish-sangeren og Brøndby Strand-drengen Isam B til et eksklusivt foredrag down memory lane.

  Mød sangeren, Outlandish-medlemmet og Brøndby Strand-drengen Isam B til en aften i nostalgiens tegn og en tur down memory lane. Med sig har han guitaristen Morten Woods, og aftenen byder både på sange og anekdoter, som har det tilfælles, at de har rødder i Brøndby Strand.

  Historier i Højhuset

  Foredraget er en del af arrangementsrækken Historier i Højhuset. Fem af Brøndby Strands ikoniske højhuse skal rives ned pga. miljøgiften pcb, og et stykke Danmarkshistorie er på vej væk. Med Historier i Højhuset sætter Forstadsmuseet og HP4 i maj måned fokus på det levede liv, historien og kulturen i Brøndby Strand, hvor man kan opleve 6 spændende fortællinger og en mindre pop-up udstilling om og fra Brøndby Strands højhuse. Mød bl.a. kunstneren Martin Bigum, politikeren Mattias Tesfaye og musikeren Isam B.

  Hvert foredrag starter med en mindre rundvisning i Brøndby Strand, hvorefter selve arrangementerne finder sted i en af de fraflyttede lejligheder i højhuset Albjergparken 1, som er et af de højhuse, der skal rives ned. Man har derfor lige nu en eksklusiv chance for at opleve et stykke dansk arkitekturhistorie på vej væk, og til hvert arrangement er der også mulighed for at komme op på 15. sal og nyde den unikke udsigt ned over Køge Bugt og ind mod byen!

  Mødested
  Foran Kulturhuset Brønden, Brøndby Strand Centrum 60, 2660 Brøndby StrandArrangeret af Forstadsmuseet og HP4


  Del
  Vis kort